No Política

5 anys sense Egunkaria

5 anys sense egunkariaAhir vaig estar veient l’entrevista feta a Martxelo Otamendi a La Nit al Dia i, a part d’assabentar-me una mica més de la realitat Basca i del cas Egunkaria, vaig quedar sobradament més conveçut que mai que jo no vull pertànyer a aquesta merda d’ecstat ecspanyol on joves acusats bascos s’arriben a auto-inculpar de delictes que no han comés per pressió de les tortures sofertes i al cap d’uns anys de presó, quan agafen als veritables culpables, els deixen anar amb un “ho sento noi”. El cert és que tampoc em vaig sorprendre gaire i això és el que més em dol, que tothom (polítics catalans) segueixin amagant el cap sota a l’ala i se’n vagin a pactar amb aquells que ho permeten, sapigueu que no sou pas diferents d’ells.

Si no vau poder veure el programa us recomano que veieu l’entrevista a http://www.tv3.cat/videos/273799 (heu de deixar passar els 30 segons de publicitat)

‘Egunkaria libre!’ aldarrikatu dute ehunka lagunek Andoainen, auzipetuak babestuz

4 thoughts on “5 anys sense Egunkaria

  1. Hola Luistxo,
    Gracias a ti por publicar esta información, ya que no siempre nos llega de la forma correcta y así podemos contrastar los hechos e intenciones de unos y otros, lo que nos permite opinar libremente y sacar nuestras propias conclusiones (aunque en mi caso particular ya se como las gastan).
    Te he enlazado desde el propio post.
    Salut y Suerte en el proceso !

  2. No hay de que Josu, encuentro mucho más interesante este debate que no todas las promesas vacías a las que nos tienen acostumbrados. A todo le llaman democracia hoy en día.
    Fins aviat company !

Comments are closed.