Blogs · Internet

BLOOGS.NET

Durant la meva passejada diària pel món virtual m’he topat amb un blog centrat en temes ecològics en el qual m’hi he quedat força estona i fins i tot hi he deixat algun comentari.

El que primerament m’ha enganxat ha estat l’objectivitat amb que estan escrits els articles. Dona gust poder assabentar-se dels temes que a un li interessen sense que l’autor t’obligui (amb les seves paraules i potser de manera inconscient) a postular-te davant la informació de l’article que hagi publicat. D’aquesta manera els lectors podem expressar les nostres opinions vers la notícia o article lliurement, amb lo qual els comentaris es converteixen en informació addicional i útil en molts casos, enlloc de ser discussions ràncies i “atacs” i malentesos d’uns i altres.

El blog en qüestió és Ecología Verde (en castellà), i tot i que el disseny és millorable en molts aspectes, la informació es presenta de forma clara i ben estructurada i a més el ventall temàtic de que disposen m’ha semblat molt complet, diferenciant per exemple “Escalfament global” de “Canvi climàtic”, lo qual és de gran ajut per als no ficats dins el mundillo ecològic com jo a l’hora d’absorbir millor la informació i a copsar la magnitud dels diferents fronts de treball.

Tot i la gran quantitat d’articles que hi he trobat, m’ha semblat que hi havia pocs comentaris, lo qual m’ha preocupat una mica, però a internet ja se sap… Ara bé, he mirat la llista d’arxius i he vist que estava online només des de l’Abril d’aquest any!

BLOOGS.NET

Investigant una mica, he vist que l’autor és Sergi Mateo i que l’1 de Maig d’aquest any va llençar el projecte BLOOGS.NET, que no és res més que una xarxa de blogs temàtics. Res més? Bé donat la proliferació d’aquest tipus de xarxes els últims anys trobo que en aquest cas els articles que publiquen son d’alta qualitat amb lo qual, si segueixen amb aquest ritme de publicació, estic segur que ben aviat es notarà la seva presència.

A més veig que busquen col·laboradors, o més concretament bloggers especialitzats en alguna àrea temàtica, que estiguin interessats en escriure articles per a algun dels seus blogs i d’aquesta manera treure’s un sobresou en funció dels ingressos del mateix.

Els projectes que actualment tenen online són:

Segons la pròpia web els propers llançaments tractaran sobre videojocs, gadgets, cine, economia, moda, gastronomia, internet, salut, música, sexe i psicologia. Així que si ets una autoritat en algun d’aquest temes i t’agrada escriure ja saps.

3 thoughts on “BLOOGS.NET

  1. Hola Miki, moltes gràcies per els teus comentaris, en un plaer poder llegir com hi ha gent que valora el nostre treball, tant el meu com tot el equip que forma Bloogs. Es cert que fa relativament poc que vàrem començar amb aquesta aventura i intentarem seguir treballant amb moltes ganes.
    Repassant una mica el teu blog, també t’haig de felicitar per els bons articles que escrius.
    Salutacions.

Comments are closed.