No Manifestat

Avui, Dia Mundial de l’Alimentació, moriran més de 10.000 infants de gana

Així de condundent és el nom de la campanya duta a terme per Metges Sense Fronteres amb motiu del dia mundial de l’Alimentació.

Aquesta campanya pretén explicar al món que la desnutrició infantil SI QUE TE SOLUCIÓ, i tothom que vulgui col·laborar en la seva difusió pot demanar el pack d’activista MSF i rebrà gratuitament al seu domicili un conjunt de braçalets MUAC per repartir.

El MUAC és el braçalet amb el que mesuren la desnutrició infantil, la zona vermella indica desnutrició aguda severa, perill de mort inminent.


Metges sense Fronteres és una de les organitzacions on van a parar bona part dels meus “punts estrella” que em donen per l’us de les targetes de crèdit, i també bona part dels ingresos que vaig acumulant responent enquestes online. Com veieu, no és gens difícil ajudar, ni suposa cap sobresforç econòmic, només calen ganes. Hi ha mesos que també destino entre un 0’5% i un 1% del que guanyo a fins socials per convicció personal, però això ja seria un altre tema.

Us animo a tots i a totes a participar i a difondre aquesta campanya per demostrar als nostres dirigents que a la gent ens importen moltes altres coses que la crisi que s’han inventat per injectar (més) diners a la banca (als rics) i l’economia de mercat i el capital. Encara no em cap al cap com podem permetre que gent que passa gana cultivi aliments per nosaltres (per exportar al primer món), i no se’ls hi deixi tenir accés a ells mateixos.