Blogs

Reunió constituent de la Penedesfera

El proper dissabte 16 de febrer tindrà lloc a Gelida la reunió constituent de la xarxa de blocaires del Penedès impulsada des del blog d’en Dani que ja compta amb més de 100 blogs agregats.

Malauradament aquesta vegada no hi podré assistir, però si ets un blogger vinculat d’alguna manera amb les terres de l’Anoia, l’Alt i el Baix Penedès o el Garraf estàs convidat a anar-hi i participar de la inauguració de l’associació amb coca de forner i Cava del Penedès 😉

També pots col·laborar aportant temes a tractar al mateix bloc d’en Dani, però personalment crec que la proposta que ens fa ell mateix serà difícil de superar:

Promoure que des dels blocs de la Penedesfera es parli més de la cultura de la vinya, del vi i del cava, com a fet diferenciador sobre altres xarxes de blocaires. D’aquesta manera potenciem el lligam més important entre l’Anoia, l’Alt i el Baix Penedès i el Garraf. A veure si així tenim una deferència dels empresaris i ens proporcionen els seus productes per comentar-los als blocs :).

Bé companys de Vegueria, estic segur que la trobada serà tot un èxit, i si més no sempre ens queda el porró jejeje. Recordeu que compteu amb el meu suport virtual (de moment, que ja és el primer objectiu d’Internet).

2 thoughts on “Reunió constituent de la Penedesfera

  1. Doncs ja saps Noik, promou la iniciativa i a veure si té bona acceptació entre els teus conciutadans, perdó conblocaires. Salut !

Comments are closed.