Blogs · Informàtica · Wordpress

WordPress 2.6 PATHINFO Permalinks

Els més observadors us haureu adonat que m’he actualitzat el blog a la versió 2.6 de WordPress, però no tot són flors i violes com se sol dir…

El cas és que utilitzo l’estructura PATHINFO per als enllaços permanents, concretament tinc la següent configuració personalitzada: /%postname%/ i a cada actualització se m’ha trencat alguna cosa fent que alguna part del blog fos inaccessible utilitzant els enllaços permanents.

En la versió 2.5 vàren ser les pàgines, i en la 2.6 han estat els posts, categories i pàgines d’arxius. Doncs bé, sortosament per solucionar-ho, si més no mentre no es publiqui alguna actualització, només ens cal afegir un nom base per les categories i els tags a la secció de configuració dels enllaços permanents tal com diu aquí i llestos.

A bloguejar de gust amants de wordpress !

Actualització: Ah! se m’oblidava, el plugin Top Posts By Category segueix sent compatible amb aquesta nova versió 😉

2 thoughts on “WordPress 2.6 PATHINFO Permalinks

  1. doncs mira jo vaig actualitzar de nou el meu wordpress de moment funciona perfectament, ara només queda posar be els addoms i un tema xulo que no acabo de trobar de moment

  2. Sic, el bug només apareix quan s’utilitza pathinfo per als permalinks, que veig que no és el teu cas 😉

Comments are closed.