No Manifestat

La Diva ha parit

Doncs si, la Diva va començar a parir ahir per la tarda i quan la vam deixar per anar a sopar ja en portava cinc. Aquest matí n’hem vist tres més, en total vuit gossets, tres mascles i cinc femelles.

I la Fresca en porta set més, set i vuit i elles dues, en total tindrem disset gossos si no se’n mor cap. Cagun l’olla, quan comencin a sortir de la caseta ens fotran fora del poble…

El problema és que no sabem ben bé qui són els pares, així que quan creixin una mica ja veurem a què s’assemblen, això sí, són moníssims.

De moment en tenim quatre de col·locats, així que si tens pati o jardí i t’estimes els animals i vols un gosset només me l’has de demanar. No es venen, no ens dediquem al comerç d’animals, de fet personalment hi estic en contra, així que només heu de venir, triar i prendre’l. Abstenir-se els que no tingueu pati, jardí o terreny, i també els malparits que els tenen a la casa de cap de setmana abandonats de dilluns a divendres.

Ara que ja hauran sigut mares les dues intentarem que no es tornin a quedar prenyades, però mai se sap…

Ja he contactat amb un col·lega que té una càmera digital, tan aviat com vingui us penjo les fotos d’aquestes preciositats, però de moment us deixo el post perquè us ho aneu pensant 😀

One thought on “La Diva ha parit

Comments are closed.