No Manifestat

Última intervenció d’en Randy Pausch

Avui m’he topat amb aquest vídeo de la última intervenció pública d’aquest home que es diu Randy Pausch i m’he emocionat com feia temps que no em passava amb les paraules, la vida i la mort d’aquest personatge que ens deixava el passat 25 de Juliol.

La conferència data del 18 de setembre de l’any passat i porta per títol “Aconseguir realment els somnis de la infància”, feta un cop va saber que li quedaven pocs mesos de vida. Aquí en teniu el fragment que farà que porti a en Randy al meu cor per molt molt de temps, si en tan sols 10 minuts d’escoltar-lo m’ha fet aquest efecte, com deuen estar la gent que el coneixia? Quina grandesa i quin honor hagués estat conèixer-lo !

Podeu veure la conferència completa a la seva Universitat en el següent enllaç: (canvieu els subtítols si cal 😉 )

http://video.google.com/videoplay?docid=3047771997186190855

Altres coses que he escrit sobre somnis:

Perseguint els somnis